Πίτες Χασιώτη

Γιατί καμία πίτα δεν είναι σαν την χειροποίητη!

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Πίτες Χασιώτη διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που της παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στους παραγωγικούς της στόχους και στις απαιτήσεις της πελατείας της.

Στο πελατολόγιο της επιχείρησης συγκαταλέγονται μεγάλα γνωστά ψητοπωλεία και εστιατόρια του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής και των Μεσογείων. Το δίκτυο μας εξαπλώνεται και στην επαρχία, όπως Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, στα νησιά του Ιονίου, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Από το 2004 η επιχείρηση εξάγει τα προϊόντα της με επιτυχία σε πολλές χώρες.

Η επιχείρηση απασχολεί κατά μέσο όρο ογδόντα (80) άτομα στα οποία παρέχεται συνεχής εκπαίδευση.

Η επιλογή των πρώτων και βοηθητικών υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιστορική Αναδρομή

Το 1982 δημιουργείται από τον Σταύρο Αθ. Χασιώτη και την Κυριακή Παπαδοπούλου Χασιώτη, ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής πίτας, διαδεχόμενο τον παραδοσιακό οικογενειακό φούρνο (από το 1960).

Στη Ν. Ζερβού 84 στην Καλλιθέα, με μία γραμμή παραγωγής και δυνατότητα 6.000 πίτες ανά ώρα, η ΣΑΧ ξεκινάει την παραγωγή πίτας. Η εξέλιξη των εργασιών της επιχείρησης ακολουθεί σταθερή ανοδική πορεία. Η ζήτηση των προϊόντων της αυξάνεται κάθε χρόνο, καθώς και το πελατολόγιό της.

Το 2002 μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κτίριο στην οδό Θέμιδος 3 στο Μοσχάτο, ώστε να μπορεί να καλύψει τη συνεχής αυξανόμενη ζήτηση.

Αυτοματοποιείται ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής με δυνατότητα 12.000 πίτες ανά ώρα. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που της παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στους παραγωγικούς της στόχους και στις απαιτήσεις της πελατείας της.

Στο πελατολόγιο της επιχείρησης συγκαταλέγονται μεγάλα και γνωστά ψητοπωλεία του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής και των Μεσογείων. Το δίκτυο διανομής εξαπλώνεται και στην επαρχία, όπως Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, στα νησιά του Ιονίου, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.

Το 2004 η επιχείρηση τόλμησε να εξάγει το προϊόν της στην Αγγλία με επιτυχία.

Η επιλογή των πρώτων και βοηθητικών υλών γίνεται με αυστηρά κριτήρια, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2011 η εταιρία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Μπιχάκη 36, στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη, με συνολική έκταση 2.000 τ.μ., ανταποκρινόμενη για μια ακόμη φορά στις μεγαλύτερες ανάγκες της αγοράς.

Το 2019 η εταιρία επέκτεινε τις εγκαταστάσεις της, με 1.000 τ.μ. επιπλέον στον πρώτο όροφο, με νέα γραφεία, σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους και ένα τμήμα παραγωγής.

Ο εξοπλισμός ανανεώνεται δραστικά και η δυνατότητα παραγωγής φθάνει στις 30.000 πίτες ανά ώρα.

Στις χώρες που εξάγονται τα προϊόντα μας, περιλαμβάνονται η Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία, Δανία, Ελβετία, Σουηδία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Β. Μακεδονία, Ρωσία, Αρμενία, Γεωργία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Αμερική, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κύπρος.

Άτομα προσωπικό

Χώρες που εξάγουμε

Πίτες / ώρα

Μ.Ο. Ημερήσιας Παραγωγής

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπιχάκη 36, Άγ. Ιωάννης Ρέντης, Αττική, 182 33

Τηλέφωνα: 210 4901675, 210 4829636, 210 9480146