Pita Pot logo

ΝΕΑ, ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

PitaPot

H PitaPot δεν είναι μόνο ένα νέο είδος πίτας για σουβλάκι, μοναδική σε όλο τον κόσμο, κατοχυρωμένη με πατέντες και βιομηχανικά σχέδια στην Ελλάδα και την Ε.Ε.

Είναι ένα νέο είδος ψωμιού για σάντουιτς!

Πως την ζεσταίνουμε, γεμίζουμε, σερβίρουμε;

Η PitaPot λόγω του σχήματος επιτρέπει στο ψήστη το γρήγορο & εύκολο γέμισμα της, χωρίς τύλιγμα. Ζεσταίνεται στη σχάρα ή στο πλατώ, ακόμη και σε αντικολλητικό τηγάνι στο σπίτι.

Τρόπος ζεστάματος - γεμίσματος - σερβιρίσματος

1. Ζέσταμα

Η PitaPot δεν χρειάζεται ψήσιμο αλλά μόνο ζέσταμα στη σχάρα ή στο πλατώ κ.λπ. Τοποθετούμε την PitaPot στη σχάρα ή στο πλατώ και τη γυρνάμε για 1 – 2 λεπτά ανάλογα με τη δύναμη της φωτιάς. Με αυτό τον τρόπο ζεσταίνονται και οι εσωτερικές επιφάνειες και η ψίχα της πίτας διατηρείται μαλακή και αφράτη.

2. Γέμισμα

Κρατάμε την PitaPot παράλληλα με το δάπεδο και γεμίζουμε (κτίζουμε) σε στρώσεις, π.χ. 1η στρώση γύρος (ή άλλο ψημένο κρέας), από επάνω 2η στρώση ντομάτα ή σαλάτα κ.λπ., μετά sauce και τελευταία στρώση πατάτες τηγανητές. Φέρνουμε την PitaPot σε όρθια στάση και τελειώνουμε με sauce. Με αυτό τον τρόπο γεμίσματος όταν δοκιμάζει ο πελάτης γεύεται & βλέπει ταυτόχρονα όλα τα υλικά.

3. Σερβίρισμα

Σερβίρουμε την PitaPot πάντοτε σε όρθια στάση (στο τραπέζι και στο delivery) έτσι ώστε το τελικό προϊόν να φαίνεται ογκώδες, αφράτο, πλούσιο, χορταστικό.

…και πως / που την χρησιμοποιούμε;

Η PitaPot προσφέρει πολλές εναλλακτικές ως προς τη δημουργία γευστικών προτάσεων. Το μόνο όριο είναι η φαντασία!

Α) PitaPot & γύρος ή άλλα ψημένα κρεατικά

H PitaPot απευθύνεται στα ψητοπωλεία ως μια νέα πρόταση έναντι της κλασσικής “πίτας για σουβλάκι”. Είναι έτοιμη ψημένη «θήκη/φωλιά», αφράτης ζύμης που χρειάζεται μόνο ζέσταμα. Επιτρέπει στα ψητοπωλεία και στα χαμπουργκεράδικα να παρουσιάζουν, λόγω του σχήματος της, νέες και πιο πλούσιες προτάσεις όχι μόνο με βάση το γύρο αλλά και με κάθε τύπο ψημένου κρέατος, με περισσότερη σαλάτα, τηγανητές πατάτες και σάλτσες. Τα ψημένα εσωτερικά τοιχώματα ενισχύουν την ανθεκτικότητα και τη συνοχή του προϊόντος και για αυτό το λόγο μπορεί να «κρατήσει» υλικά σημαντικού βάρους (όπως ψημένα κρέατα) και υδαρείς σάλτσες.

Β) PitaPot & street food σάντουιτς

…ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο να φτιάχνετε σάντουιτς

Χρησιμοποιείστε τη σχάρα, το πλατώ, ή το αντικολλητικό τηγάνι στο σπίτι για το ζέσταμα της PitaPot και μετά γεμίστε την με τα υλικά του σάντουιτς που προτιμάτε.

Το μοναδικό σχήμα “φωλιά” της PitaPot και η ανθεκτικότητα της ζύμης μας επιτρέπει να προσθέσουμε πολλά υλικά για μεγαλύτερη απόλαυση χωρίς να κινδυνεύει να διαλυθεί το σάντουιτς.

Το σχήμα της PitaPot αφήνει επίσης πολύ χώρο για σαλάτα. Δημιουργήστε πιο υγιεινά σάντουιτς με καλύτερη ισορροπία μεταξύ πρωτεϊνών & φυτικών ινών.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ψήσετε την PitaPot σε τοστιέρα αφού πρώτα την έχετε γεμίσει μόνο με τα βασικά υλικά όπως κρέατα και τυριά / αλλαντικά. Τα υγρά και τα λίπη από το ψήσιμο εμποτίζουν τα εσωτερικά τοιχώματα της πίτας και δημιουργούν μια πολύ καλή υφή σε συνδυασμό με την καλοψημένη εξωτερική επιφάνεια. Μετά το ψήσιμο ανοίγετε την PitaPot και προσθέτετε τη σαλάτα, τις τηγανητές πατάτες μαζί με τις σχετικές σάλτσες κ.α. υλικά.

Γ) PitaPot & φαγητά φούρνου ή μαγειρευτά

Η PitaPot είναι ιδιαίτερα βολική και μοναδική για σερβίρισμα φαγητών φούρνου ή μαγειρευτών “στο χέρι” μαζί με σαλάτα ή/και τηγανητές πατάτες ως συνοδευτικά. Για παράδειγμα ένα κλασικό φαγητό φούρνου “κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες” ή “κοτόπουλο με πατάτες” μπορούν να σερβιριστούν στην PitaPot μαζί με σαλάτα επιλογής του πελάτη (χωριάτικη, μαρούλι κ.λπ.) και να προσφερθεί έτσι ένα πλήρες γεύμα “στο χέρι”, ιδανικό για μεσημεριανό lunch break.

Δ) PitaPot & σαλάτες “στο χέρι” και vegan σάντουιτς

Σερβίρετε διάφορες σαλάτες (χωριάτικη, κοτοσαλάτα, τονοσαλάτα κ.λπ.) σε PitaPot και δημιουργήστε ένα νέο & μοναδικό concept για σαλάτες “στο χέρι” που δεν χρειάζονται πλαστική συσκευασία!!!

Χρησιμοποιείστε τη σχάρα, το πλατώ, ή το αντικολλητικό τηγάνι στο σπίτι για το ζέσταμα της PitaPot και μετά γεμίστε την με τα υλικά της σαλάτας που προτιμάτε.

Μπορείτε επίσης αφού ζεστάνετε πρώτα την πίτα να δημιουργήστε μια άλλη φωλιά (pot), μέσα στην ίδια PitaPot, από φύλλα μαρουλιού καλύπτοντας τις εσωτερικές επιφάνειες της και μετά να τη γεμίσετε με θαλασσινά της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε έτσι ξεχωριστές σαλάτες με θαλασσινά.

Η PitaPot είναι vegan and sugar free.

Είναι το τέλειο ψωμάκι για vegan σάντουιτς!

Για περισσότερες ιδέες και συνταγές σχετικές με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε την PitaPot για να δημιουργείτε μοναδικά σάντουιτς μπορείτε να επισκεφτείτε το:

Άτομα προσωπικό

Χώρες που εξάγουμε

Πίτες / ώρα

Μ.Ο. Ημερήσιας Παραγωγής

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπιχάκη 36, Άγ. Ιωάννης Ρέντης, Αττική, 182 33

Τηλέφωνα: 210 4901675, 210 4829636, 210 9480146